Ljepila


Mekol 1413/G

Ljepilo Mekol 1413/G koristi se za kaširanje papira na papir, papira na karton i kartona na karton. Ovo ljepilo se lako može koristiti za lijepljenje šivanih knjižnih blokova, bilježnica, predlistova i zalista prilikom knjigoveških radova, bilo da se radi o ručnom nanošenju preko valjka ili strojnom nanosu.
Prije upotrebe, ljepilo je potrebno promiješati te nanijeti u jednolikom sloju na površinu koju želimo zalijepiti. Nakon što se osuši, sloj ljepila ostaje elastičan. Optimalna temperatura radnog prostora, papira i ljepila je između 18°C i 25°C.
Pakiranje: 30 kg

Mekol 1407

Ljepilo za lijepljenje papira s plastikom Mekol 1407 idealno je za izradu kutija i kartonske ambalaže te je namijenjeno za lijepljenje lakiranih na nelakirane površine, PVC folija, acetatne folije i celofana na papir i karton.
Prije upotrebe, ljepilo je potrebno temperirati na radnu temperaturu okoline te promiješati prije upotrebe i nanijeti u jednolikom sloju na površinu koju želimo zalijepiti. Potrebno je čuvati na temperaturi između 5°C i 25°C te ne dozvoliti smrzavanje.
Pakiranje: 30 kg

Mekol 1330

Ljepilo Mekol 1330 je disperzijsko ljepilo koje je namijenjeno za lijepljenje kutija i ostale kartonske ambalaže. Posebno je pogodno za lijepljenje lakiranih ili plastificiranih kartona s papirom. Prije uporabe, ljepilo se treba dobro promiješati i nanijeti u jednolikom sloju na površinu koju želimo zalijepiti, bilo da se radi o strojnom ili ručnom nanošenju. Ljepilo treba temperirati na sobnu temperaturu prije upotrebe. Potrebno ga je čuvati na temperaturi od 5°C do 25°C i izbjegavati smrzavanje.
Pakiranje: 30 kg

Ljepilo Fanapart Eurocalco

Ljepilo Fanapart pripadajućeg brenda Eurocalco koristi se za lijepljenje pojedinačnih samokopirnih (ili NCR) setova iz odvojenih dijelova.
Pakiranje: 1 l