O nama


DOBRODOŠLI U VELPAPIR!

Distributeri smo grafičkog papira i kartona za cijelu Hrvatsku i radimo na dvije lokacije – Zagreb i Osijek. 
Vaš smo partner za sva pitanja i ideje vezane za papir. 
Stvaramo rješenja za svijet papira kako bismo podržali i ojačali brendove i kreativnost naših klijenata.
Naša priča o napornom radu i strasti za papirom je priča koja traje više od 30 godina. Mi smo i ostajemo pouzdan partner i neprestano se usavršavamo kako bismo ostali konkurentni i u budućnosti. 

Velpapir onama

SHOWROOM

U našem showroom na adresi Kovinska 13 u Zagrebu se možete upoznati s bogatom ponudom kataloga i uzoraka papira! Naša veleprodaja papira raspolaže širokim asortimanom papira u b1 formatu koji su idealni za razne vrste tiskarskih projekata.
Uz našu bogatu ponudu papira, nudimo vam i mogućnost stvaranja novih ideja i projekata. Naš stručni tim vam je uvijek na raspolaganju kako bi vam pomogao pri odabiru papira, te kako bi zajedno s vama razvili nove ideje koje će vaš projekt učiniti još uspješnijim.
U našem showroomu, možete vidjeti i osjetiti uzorke papira prije nego što donesete odluku o kupnji. Radujemo se vašem dolasku i prilici da vam pomognemo u stvaranju novih i kreativnih projekata!

SKLADIŠTE

Naše visokoregalno skladište opremljeno je posebno za veleprodaju papira i kartona. Skladište obuhvaća više od 1500 tona različitih vrsta papira u formatu koji su spremni za trenutnu isporuku.
Naš tim je na raspolaganju kako bi vam pružili podršku i savjete u vezi s odabirom papira za vaše projekte. Osim toga, opremljeni smo s dva visokoregalna viličara koji omogućavaju brzu i sigurnu manipulaciju u skladištu, jednim viličarom za manipulaciju jumbo rola i jednim viličarom za utovar i istovar robe, što nam omogućava učinkovit rad u skladištu, i brzu isporuku vaših narudžbi.

ZAŠTO JE PAPIR IN?

PAPIR je naša prošlost, naša sadašnjost i naša budućnost!
Radi se o nevjerojatno svestranom, čistom i obnovljivom materijalu bez kojeg ne možemo zamisliti život! Zbog mogućnosti recikliranja, papir je ekološki prihvatljiv, a kod stvaranja novoga papira koristi se drveće iz obnovljivih šuma kojima se upravlja održivo. 
Upravo industrija papira podržava održivo gospodarenje šumama jer o njemu ovisi pouzdana opskrba drvenim vlaknima od kojih se proizvodi papir. Tako održive šume ključne su u očuvanju bioraznolikosti, ekosustava i dobrobiti svjetske populacije. 
Zbog svojeg prirodnog porijekla, biorazgradivosti i mogućnosti reciklaže, papir je materijal sadašnjosti i budućnosti i – PAPIR JE IN!

FSC™ CERTIFICIRANI

Velpapir d.o.o. distribuira FSC™, FSC™ miješane i FSC™ reciklirane papire i kuverte. Ovu potvrdu izdaje Forest Stewardship Council koja osigurava da proces proizvodnje materijala podržava FSC™ standarde za sirovine, i da one potječu iz šuma kojima se pravilno upravlja s ekološkog, društvenog i ekonomskog stajališta.  

Upoznajte naš svijet

Marija Božić

Osnivač

Emiliano Božić

Osnivač i direktor